Bangkok zal niet teleurstellen wat betreft betaalbare luxe. Je vind hier naast enkele van de meest luxieuze hotels van Azie ook meerdere hotels in de meer betaalbare prijsrange van zo’n 150-200 Euro per nacht. Een uitstekende manier om die vakantie in stijl af te sluiten (of te beginnen).

Bekijk de laatste Bangkok Gids (in handig PDF-Formaat) met de laatste, populairste bezienswaardigheden en insider tips van Nederlandse expats.


1. Shangri-La Hotel Bangkok

Het Shangri-La Hotel in Bangkok is één van de meer betaalbare luxe hotels van Bangkok.  Het hotel kent een prachtig fitness center, spa en zwembad en gasten kunnen dagelijks meedoen aan aerobic en danslessen. De lokatie aan de Chao Phraya rivier zorgt voor een rustieke en romantische sfeer.

Een nacht verblijven in het Shangri-La hotel kan al vanaf zo’n ~150 Euro per nacht.  Bekijk op booking.com >


2. SO Sofitel Bangkok

Bangkok’s SO Sofitel heeft een uniek interieur geinspireerd door de verschillende natuurlijke elementen waarop de kamers volledig zijn ingericht. De prachtige lokatie aan het Lumpini park geeft een uniek uitzicht op Bangkok’s stadspark vanuit diverse kamers, het zwembad en de fitness. Openbaar vervoer zoals de metro en skytrain zijn allen dichtij en toegankelijk.

Lees ook: De wijken van Bangkok voor een Hotel >

De kamerprijzen van het SO Sofitel beginnen bij zo’n 200 Euro per kamer per nacht. Bekijk beschikbaarheid en prijzen op Booking.com >


3. The Peninsula

Zowel de meeste luxieuze hotels in Bangkok is ook The Peninsula hotel gelegen aan de Chao Phraya rivier. Het hotel is van alle luxe voorzien en heeft een prive shuttle boat naar de BTS Skytrain.

The Peninsula Bangkok is te boeken van ongeveer 220,- Euro per kamer per nacht. Zie meer op Booking.com >


4. W Bangkok

Het W Hotel in Bangkok is gelegen midden in het hart van Bangkok’s zakendistrict Silom tussen het Lumpini Park en de Chao Phraya rivier. Het W Hotel is van alle luxe voorzien (van zwembaden tot massage-salon) en is gelegen vlakbij alle shopping malls en Bangkok’s BTS Skytrain netwerk.

Lees ook: De wijken van Bangkok voor een Hotel >

Vanaf ongeveer 180 Euro slaap je al een nacht in het W Bangkok Hotel. Zie meer op Booking.com >


5. Mandarin Oriental Bangkok

Heb je een beperkt budget voor accommodatie in Bangkok, scroll dan snel verder. Het Mandarin Oriental is jarenlang het top hotel van Azie geweest en meerdere awards gewonnen. Alles hier in world-class en van alle luxe voorzien.

Voor een nachtje in Bangkok’s Mandarin Oriental ben je minimaal 500 Euro per kamer per nacht kwijt. Bekijk prijzen op Booking.com >


6. Siam Kempinski Hotel Bangkok

Een meer betaalbare optie, gelukkig! Het Siam Kempinski is gelegen in het hart van Bangkok en vlakbij het openbaar vervoer. Het Siam Kempinski kent meerdere prachtige zwembaden en kamers zijn ruim en stijlvol te noemen.

Kamers in het Siam Kempinski starten vanaf ongeveer 200 Euro per kamer per nacht. Zie meer op Booking.com >


7. The Okura Prestige Bangkok

Een vergelijkbaar hotel als het Siam Kempinski is The Okura Prestige, gelegen in hart van Bangkok. Elegante kamers en voorzien van zwembad, fitness en spa.

In The Okura Prestige slaap je een nachtje vanaf ongeveer 200 Euro per kamer. Bekijk prijzen en beschikbaarheid op Booking.com >


8. The Sukhothai Bangkok

Dit rustieke paradijs in Bangkok voelt niet alsof het midden in Bangkok gelegen is. Het hotel kent ruime kamers en mooie ‘teak wood’ accenten in de kamers en andere ruimtes.
Lees ook: De wijken van Bangkok voor een Hotel >

Boek de Sukhothai Bangkok vanaf zo’n 200 Euro per kamer per nacht. Zie meer op Booking.com >

Bangkok Gids auteur

Auteur: Jurgen
– Bangkok Expat sinds 2014 & Auteur van de populaire Bangkok Gidsen –

Bangkok liefhebber sinds het tweede uur met als doel andere op Bangkok voor te bereiden en verliefd te worden op deze prachtige wereldstad. Tevens schrijver van de succesvolle Bangkok Gidsen.

DE BANGKOK GIDS – MINI


Bekijk onze nieuwste Bangkok eBooks met de laatste insider tips voor Bangkok’s beroemde en minder bekende plekjes.

€6,95 – DOWNLOAD NU

De Bangkok Gids mini
Categorieën: hotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: