Een Muay Thai wedstrijd bijwonen is een unieke ervaring die je niet mag missen in Thailand. Deze wereldberoemde sport is de nationale sport van het land en is een belangrijk onderdeel van de cultuur. Overal in het land vind je sportscholen en stadions om Muay Thai wedstrijden te ervaren. Bangkok heeft diverse mogelijkheden stadions om waar toeristen wedstrijden kunnen kijken zoals het Lumpinee Boxing stadium en Rajadamnern. Veel toeristen doen dit en betalen tussen de 300 en 2000 Baht voor een kaartje. Wil jij gratis een Muay Thai wedstrijd zien tussen de Thai, dan weten wij waar dit kan!

Download de laatste Bangkok Gids met de populairste bezienswaardigheden en insider tips van Nederlandse expats.

De (gratis) Muay Thai wedstrijden van Channel 7

Channel 7 is een TV station dat wekelijks op zondagmiddag Muay Thai wedstrijden live uitzendt. De wedstrijden worden gevochten in het gebouw van Channel 7, vlakbij de Chatuchak weekend markt. Gedurende de middag zijn er meerdere wedstrijden die elkaar in rap tempo opvolgen. Elke wedstrijd bestaat uit 5 verschillende rondes. De middag begint met de ‘kleinere’ wedstrijden en eindigt met de grootste en belangrijkste van de dag.

Verwacht hier geen ticket-office, bordjes of instructies. Je loopt het gebouw in via een achter-ingang wat tevens de kleedklamer lijkt van de vechters. Na de wedstrijd kun je hier ook met de vechters op de foto mocht je dat willen. Een middag Muay Thai bijwonen in Channel 7 is een lokale en meer ‘ruige’ ervaring. Het gebouw zit vol met zeer enthousiaste Thai die hun favoriete vechter vol passie aanmoedigen.

Een impressie van een Muay Thai gevecht bij Channel 7

Ondanks dat het ruig en agressief aan kan voelen zit het vol met respect. De vechters zijn echte sporters en hebben veel respect voor hun trainers, tegenstanders, familie en de sport.

Lokatie en tijdstippen

De volledige Bangkok Gids map met alle lokaties uit ons eBook. Channel 7 staat bij Art & Cultuur en ligt naast het Chatuchak park in het Noorden van Bangkok. De gevechten vinden iedere zondagmiddag plaats tussen 14:00 en 17:30.

De speciale Bangkok Gids map met alle lokaties uit ons eBook. Channel 7 boxing stadium staat onder het kopje ‘Art & cultuur’.

Heb jij een Muay Thai gevecht bijgewoond in Bangkok of ben je dit van plan? Laat je ervaring, tips of vragen achter in de comments.

Bangkok Gids auteur

Auteur: Jurgen
– Bangkok Expat sinds 2014 & Auteur van de populaire Bangkok Gidsen –

Bangkok liefhebber sinds het tweede uur met als doel andere op Bangkok voor te bereiden en verliefd te worden op deze prachtige wereldstad. Tevens schrijver van de succesvolle Bangkok Gidsen.

DE BANGKOK GIDS – MINI

Bekijk onze nieuwste Bangkok eBooks met de laatste insider tips voor Bangkok’s beroemde en minder bekende plekjes.


€6,95 – DOWNLOAD NU


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: