Bangkok gids MINI

De Bangkok Gids MINI – 2019 

10,95 NU 6,95

Handig PDF-formaat  Bangkok gids PDF

De Bangkok Gids MINI geeft jou alles wat je nodig hebt voor de eerste paar dagen Bangkok

Naast praktische tips over transport, veiligheid en cultuur zit de Bangkok Gids ook boordevol met de populairste bezienswaardigheden voor een eerste keer Bangkok inclusief geheime aanraders van expats en locals

€6,95 – Download nu

Alle nodige Tips & tricks in de Compacte Bangkok Gids MINI-versie

Het ontdekken van Bangkok’s bekende en nieuwste, onontdekte plekjes heeft jarenlang geduurd! Voor die eerste keren Bangkok heb ik alle benodigde informatie & handige tips in de Bangkok Gids MINI verzameld.

Het internet staat vol met  (al snel verouderde) informatie over Bangkok. Van blog-posts tot Facebook groepen, instagram posts and TripAdvisor reviews. 

Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je alles makkelijk op 1 plek hebben om ook offline te kunnen doorspitten!  Download dan de Bangkok Gids Mini voor op de tablet, computer en smartphone.

DIT VIND JE IN DE COMPACTE BANGKOK GIDS MINI – VERSIE

Speciaal voor de eerste keer in Bangkok (maar zeker nog nuttig voor de 2’de en 3’de keer)

Voldoende inspiratie voor enkele bezoeken aan Bangkok.  Van de bekendste tempels, rooftop-barren, tours, (avond) markten, shopping malls en meer. Tevens ontdek je de minder bekende en authentieke plekjes van de stad.

gratis bangkok Bangkok’s bekendste bezienswaardigheden en tempels op een rijtje
gratis bangkok Insider tips van expats voor de onontdekte plekjes van de stad
gratis bangkok Tips voor de drie populairste wijken om een hotel te nemen voor een eerste bezoek aan Bangkok. 
gratis bangkok Voldoende kennis om Bangkok’s scams en oplichtingen te herkennen en voorkomen
gratis bangkok Praktische tips om van het vliegveld naar je hotel te komen
gratis bangkok Transport tips die jou een hoop tijd en moeite besparen
gratis bangkok 2 volledig uitgewerkte schema’s voor 3 dagen in Bangkok
gratis bangkok Suggesties voor lokale Muay Thai wedstrijden, markten en floating markets

DE HOOFDSTUKKEN


Dit eBook bestaat uit
8 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk geeft inspiratie, praktische informatie & insider tips om optimaal van Bangkok te kunnen genieten.

1. BANGKOK ALGEMEEN
De stad, het klimaat, veiligheid in Bangkok, de verschillende vliegvelden en jouw aankomst.
2. BUURTEN 
De populairste buurten worden hier uitgelegd. Lees waarom je juist wel of niet een hotel in een bepaalde buurt moet nemen.
3. TRANSPORT IN BANGKOK
De grootste tijd (en misschien wel geld) bespaarder. Alle soorten transport komen hier aan bod. Inclusief tips in welke gevallen je deze moet nemen en wat het kost. 
4. SCAMS & OPLICHTINGSTRUCS
Dit hoofdstuk helpt jou de meest voorkomende scams en oplichtingstrucs in Bangkok te herkennen. Zodoende kun je ze gemakkelijk vermijden.
5. ZIEN & DOEN
Boordevol tips en inspiratie voor wat te doen in Bangkok. Floating markets, (avond)markten, leuke tours,  street-art,  Muay Thai wedstrijden, parken en de bekende en onbekende tempels.
6. ETEN 
Met enkele praktische tips voor eten in Bangkok. Leer enkele handige woordjes Thai om eten te bestellen en ontdek enkele persoonlijke aanraders voor restaurants.
7. UITGAAN + ROOFTOP BARS
Een uitgebreide lijst met (bijna) alle rooftop bars van Bangkok.
8. MALLS & MARKTEN
Bangkok’s vele shopping malls vind je hier terug. Evenals markten waar voornamelijk de lokale Thai komen en interessante vers-markten.

FAMILIE DE BRUIJN OVER DE BANGKOK GIDS – “HANDIG, ZEER BRUIKBAAR

”Hele leuke en waardevolle gids! De gids is zeer compleet en geeft naast de standaard bezienswaardigheden ook veel opties voor meer lokale en onbekendere alternatieven. Zeer bruikbaar en inspirerend voor meerdere bezoeken aan Bangkok.  

Nadat we weer terug in Bangkok waren van onze reis door Thailand hebben wij nog een gratis Muay Thai wedstrijd bijgewoond tussen de fanatieke Thai en een afscheids-drankje gedaan op een zeer mooie plek waar geen andere toerist te bekennen was. 

Wij weten precies hoe en wanneer we een taxi, de metro of de boot moeten pakken en navigeren razendsnel door Bangkok en kunnen zodoende een hoop zien!  Bedankt!

Bangkok Gids ervaring

Familie de Bruijn

Voorbeeld pagina’s

Een kleine sneak preview in de Bangkok Gids. Klik op de pagina om uit te vergroten!

21
Zij gingen u voor, veel plezier!

Klinkt goed!

Haal het máximale uit Bangkok en profiteer van de beste insider tips!

Voor tablet, computer & smartphone

Handig PDF-formaatBangkok gids PDF

Bangkok gids MINI

€6,95 – DOWNLOAD NU

100% tevredenheids-garantie

De Bangkok Gids is met de grootste zorg samengesteld en wij zijn overtuigd dat het zeker wat toevoegt aan je reis. Tevredenheid gegarandeerd!

Mocht de gids niet van waarde voor je zijn dan bieden wij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zodoende schaf je de Bangkok Gids dus volledig risicoloos aan. Mail ons met je inhoudelijke feedback en wij zullen je geld terugstorten.

Er zijn niet veel steden met de diversiteit, authenticiteit en dynamiek van Bangkok!  Ik weet zeker dat jij er enorm van gaat genieten!

 
Stuur gerust een mailtje als je vragen hebt of op zoek bent naar specifieke tips of aanraders!

#hartjebangkok