De Bangkok Gids neemt jou mee op pad en laat zien wat er allemaal te doen is in de ‘City of Angels’ of de ‘Big Mango’. Een stad die continue in ontwikkeling is. Van de meest populaire bezienswaardigheden tot onze insider tips & trics.

Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je alles makkelijk op 1 plek hebben om ook offline te kunnen doorspitten!  Download dan de Bangkok Gids Mini voor op de tablet, computer en smartphone.

 

Wat leuk dat jij méér uit je Bangkok bezoekt wilt halen, SLIM!

Beide Bangkok Gidsen zijn deze deze week in de aanbieding! Let op: de promotie nog maar geldig voor ..

2
dag(en)

DE BANGKOK GIDS TOTAAL 2019

De totale en volledige Bangkok Gids 

♦ 100+ pagina’s
♦ 
8 overzichtelijke hoofdstukken

14,95 NU 9,95

€9,95 – LEUK, STUUR MAAR OP

Meer informatie →

DE BANGKOK GIDS MINI 2019

MINI-uitvoering: Perfect voor de eerste dagen Bangkok

♦ 65 pagina’s
♦ 6 overzichtelijke hoofdstukken

10,95 NU 6,95

€6,95 – LEUK, STUUR MAAR OP

Meer informatie →

Je bent goed op weg met je voorbereiding, SUPER!

Geniet van al het bijzonders wat Bangkok te bieden heeft.

349
mensen gingen u vanaf begin 2018 al voor, veel plezier !

FAMILIE DE BRUIJN OVER DE BANGKOK GIDS – “HANDIG, ZEER BRUIKBAAR

Bangkok Gids ervaring
 

”Hele leuke en waardevolle gids! De gids is zeer compleet en geeft naast de standaard bezienswaardigheden ook veel opties voor meer lokale en onbekendere alternatieven. Zeer bruikbaar en inspirerend voor meerdere bezoeken aan Bangkok.  

Nadat we weer terug in Bangkok waren van onze reis door Thailand hebben wij nog een gratis Muay Thai wedstrijd bijgewoond tussen de fanatieke Thai en een afscheids-drankje gedaan op een zeer mooie plek waar geen andere toerist te bekennen was. 

Wij weten precies hoe en wanneer we een taxi, de metro of de boot moeten pakken en navigeren razendsnel door Bangkok en kunnen zodoende een hoop zien!  Bedankt!

JENS PERSMAN – HEEL VEEL GEBRUIK VAN GEMAAKT”

 

”Voor mijn eerste reis naar Azie vond ik het belangrijk mij een beetje in te leven. Het internet staat vol met blog-post, facebook groepen en fora maar dat staat overal verspreid en kost een hoop tijd uit te zoeken.  Met de Bangkok Gids had ik alles in PDF formaat en heb ik me overal in kunnen lezen zonder onnodig scrollen en surfen op het internet.

De Tips & Tricks van een Nederlandse expat schat ik hoger in dan verouderde Lonely Planets of andere boeken.  De meeste tips zijn zo bruikbaar dat ik direct bij aankomst op het vliegveld in Bangkok er al profijt van had.

Enkele handige tips resulteerde erin dat ik meerdere ”geheime” rooftopbarren bezocht tijdens mijn bezoeken in Bangkok die niet aanvoelden als een toerist-trap (sorry Lebua Hotel) en ook het gevoel had de transport-opties in de stad onder controle te hebben en in geen enkele (hele dikke) file gestaan.

Zeer aan te raden voor iedereen die ook maar 2 daagjes naar Bangkok gaat!

De Bangkok Gidsen

gratis bangkok Beschikbaar voor computer, tablet en smartphone
gratis bangkok Alle insider tips voor beroemde bezienswaardigheden en typische lokale onontdekte plekjes
gratis bangkok In handig PDF-formaat 
gratis bangkok Alles in 1 document op 1 plek
gratis bangkok 100% tevredenheids-garantie

Wat is een e-Book?

De Bangkok Gidsen zijn eBooks en (nog) niet verkrijgbaar in print-versie.  Een eBook is een digitaal boek in PDF-formaat dat gemakkelijk offline geopend kan worden op computers, tablets en smartphones.

1. Direct beschikbaar – Zodra je het boek hebt aangeschaft is deze direct beschikbaar.  Je hoeft niet te wachten op een levering en kunt direct beginnen met lezen
2. Laatste informatie – Omdat wij in Bangkok wonen ontdekken wij deze stad dagelijks en zien wij haar dagelijks veranderen.  Aangezien een eBook digital is kunnen wij deze continue aanpassen waardoor deze altijd up-to-date is.
3. Apparaten – Te lezen op computer, laptop, tablet, smartphone en e-Reader met PDF-reader er op.  Zo kun je hem thuis op de computer bekijken, in het vliegtuig op je tablet en op lokatie op je smartphone.

eBooks in PDF-formaat zijn beschikbaar op computers, laptops, tablets, smartphone en e-Reader met PDF-reader functionaliteiten.

Bangkok gids PDF