De Bangkok Gids neemt jou mee op pad en laat zien wat er allemaal te doen is in de ‘City of Angels’ of de ‘Big Mango’. Een stad die continue in ontwikkeling is. Van de meest populaire bezienswaardigheden tot onze insider tips & trics.

Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je alles makkelijk op 1 plek hebben om ook offline te kunnen doorspitten!  Download dan de Bangkok Gids Mini voor op de tablet, computer en smartphone.

De Ultieme Bangkok Gids 2019

De totale en volledige Bangkok Gids 

100+ pagina’s

Bangkok Gids ebook

€8,95 – DOWNLOAD NU

Bekijk wat er in het e-Book staat >

5/5

De Bangkok Gids Mini

Perfect voor de eerste dagen Bangkok

65 pagina’s

Bangkok gids MINI

€5,95 – DOWNLOAD NU

Bekijk wat er in het e-Book staat >

4.8/5

De Bangkok Gidsen

gratis bangkok Beschikbaar voor computer, tablet en smartphone
gratis bangkok Alle insider tips voor beroemde bezienswaardigheden en typische lokale onontdekte plekjes
gratis bangkok In handig PDF-formaat 
gratis bangkok Alles in 1 document op 1 plek
gratis bangkok 100% tevredenheids-garantie

Wat is een e-Book?

De Bangkok Gidsen zijn eBooks en (nog) niet verkrijgbaar in print-versie.  Een eBook is een digitaal boek in PDF-formaat dat gemakkelijk offline geopend kan worden op computers, tablets en smartphones.

1. Direct beschikbaar – Zodra je het boek hebt aangeschaft is deze direct beschikbaar.  Je hoeft niet te wachten op een levering en kunt direct beginnen met lezen
2. Laatste informatie – Omdat wij in Bangkok wonen ontdekken wij deze stad dagelijks en zien wij haar dagelijks veranderen.  Aangezien een eBook digital is kunnen wij deze continue aanpassen waardoor deze altijd up-to-date is.
3. Apparaten – Te lezen op computer, laptop, tablet, smartphone en e-Reader met PDF-reader er op.  Zo kun je hem thuis op de computer bekijken, in het vliegtuig op je tablet en op lokatie op je smartphone.

eBooks in PDF-formaat zijn beschikbaar op computers, laptops, tablets, smartphone en e-Reader met PDF-reader functionaliteiten.

Bangkok gids PDF

GENIET VAN ALLES WAT BANGKOK TE BIEDEN HEEFT!

41
mensen gingen u voor, veel plezier !